side_banner

Nyheder

Hej, kom for at konsultere vores produkter!

Avanceret flydende olieslange til skibsfarten tager til udlandet igen og betjener Brasiliens nationale nøgleprojekter


De 72 stk. DN400 flydende marineolieslanger bestilt af en brasiliansk kunde har bestået inspektionen af ​​vores fabrik og BV-agentur.Inspektionsresultaterne opfylder fabrikkens, industriens og kundernes præstationskrav.denne batch slange vil blive sendt til Sydamerika ad søvejen og vil blive brugt i Brasiliens nationale centrale marine olietransport projekter.

1

I lyset af den lange transportafstand og andre faktorer har Zebung udført omhyggelig og streng beskyttelse for hver marine olieslange.Hver slange blev pakket med en speciel emballage tilpasset til transporten for at sikre, at marineolierøret ikke vil forårsage skader i udseendet og indervæggen under langdistancetransport, hvilket vil påvirke kundernes normale brug.

2
5
4
6

I de seneste år har Hebei Zebung Rubber Technology Co., Ltd., takket være den enorme investering i det avancerede produktionsområde af gummislanger og det hårde arbejde fra teknisk R&D-personale, brudt en række nøgleteknologier monopoliseret af europæiske og amerikanske lande.Mange produkter har bestået en række certificeringer, herunder BV, SGS, ISO9001 osv. Partier af højteknologiske værditilvækstprodukter har været i stand til at tage til udlandet og blive brugt i nøgleprojekter eller nøglevirksomheder i mere end 50 lande og regioner rundt om i verden. verden.


Indlægstid: maj-05-2022
  • Tidligere:
  • Næste:

  • WhatsApp online chat!