side_banner

Nyheder

Hej, kom for at konsultere vores produkter!

De undersøiske naturgasslanger til Mozambique arbejder på overarbejde!


Når du går ind i produktionsværkstedet, vil du se, at arbejderne har travlt med at producere i den 13 meter lange produktionslinje.og en batch ubåds naturgasslanger er ved at blive klar til at blive produceret.

1

Mængden af ​​denne batchpipeline leveret til Mozambique er 12 styk.Blandt dem er der 8 styks mainline naturgasslanger og 4 styks enende forstærkede slanger.som vil have brug for omkring 24 timers kontinuerlig drift.

2
3

Selvom produktionen er travl, er produktionen af ​​arbejdere slank.hver produktionsproces og kvalitetskontrol udføres i orden.det er den varmeste tid på året, arbejderne producerede overarbejde i det varme værksted for at skynde sig at producere denne serie produkter til kunderne.Vores arbejdere har arbejdet hårdt og rost Zebungs frontlinjearbejdere!

4
5

når produktionen er afsluttet, vil slangerne blive overført til kvalitetskontrolafdelingen.Kvalitetskontrolpersonale udsatte de nye produkter for strenge tests for hver ydelse.Kun test er kvalificeret, slangen kan pakkes og leveres til kunden.

6
7

Denne batch ubåds naturgasslanger vil være færdig i midten af ​​august.Og slangerne vil blive leveret til Mozambique efter færdige service til kundens projekt.


Indlægstid: 27. juli 2021
  • Tidligere:
  • Næste:

  • WhatsApp online chat!